Verzenden & retournerenVerzenden en bezorgen in Belgie

Zendingen die niet zwaarder zijn dan 10 Kg worden met bpost verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 6,95.

Zendingen die zwaarder zijn dan 10 kg maar niet zwaarder dan 31 kg worden eveneens met bpost verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 13,25

Zendingen zwaarder dan 31 kg maar niet zwaarder dan 60 kg worden door een koerierservice bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 49,95.

Zendingen zwaarder dan 60 kg worden door onze eigen bezorgdienst of door een koerierservice bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 75,00.

Voor zendingen boven 61 kg geldt dat wij contact met u opnemen zodra wij weten op welke dag uw bestelling bij u afgeleverd wordt. Dit kan 1-2 weken duren. Het exacte tijdstip van levering kunnen wij van te voren helaas niet opgeven (denk aan onvoorspelbare verkeersomstandigheden e.d.), echter zal er op verzoek telefonisch contact met u opgenomen worden, zodra wij uw bestemming naderen. 

Bestellingen met een totale waarde van € 1.500,00 of meer, worden GRATIS thuis bezorgd.

Voor alle zendingen geldt dat deze afgeleverd worden tot op de begane grond, of op een verdieping mits er een passende lift aanwezig is. Woont u op een verdieping zonder dat er een lift aanwezig is, neemt u dan eerst contact met ons op voor een opgave van de extra kosten die de bezorging met zich meebrengen.


Verzenden en bezorgen in Nederland

Zendingen die niet zwaarder zijn dan 2 kg worden met bpost verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 9,00.

Zendingen die zwaarder zijn dan 2 kg maar niet zwaarder zijn dan 31 kg worden met DPD koerierservice verstuurd. De kosten hiervoor bedragen  € 10,95

Zendingen zwaarder dan 31 kg maar niet zwaarder dan 50 kg worden door onze eigen bezorgdienst bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 59,95.

Zendingen zwaarder dan 51 kg worden door onze eigen bezorgdienst of door een koerierservice bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 85,00.

Voor zendingen boven 51 kg geldt dat wij contact met U opnemen zodra wij weten op welke dag Uw bestelling bij U afgeleverd wordt. Dit kan 1-2 weken duren. Het exacte tijdstip van levering kunnen wij van te voren helaas niet opgeven (denk aan onvoorspelbare verkeersomstandigheden e.d.), echter zal er op verzoek telefonisch contact met U opgenomen worden, zodra wij Uw bestemming naderen.

Bestellingen met een totale waarde van € 2.000,00 of meer, worden GRATIS thuis bezorgd.

Voor alle zendingen geldt dat deze afgeleverd worden tot op de begane grond, of op een verdieping mits er een passende lift aanwezig is. Woont u op een verdieping zonder dat er een lift aanwezig is, neemt u dan eerst contact met ons op voor een opgave van de extra kosten die de bezorging met zich meebrengen.


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Teak-One geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Let op: Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. Producten die op maat voor U gemaakt zijn en losse planken vallen NIET onder het herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

U kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

Mechelsesteenweg 260-2500 LIER
Doe er een briefje bij en vermeld daarop het ordernummer, uw naam en rekeningnummer. Eventueel kunt u een kopie van de factuur bijvoegen en daarop aangeven wat u retour heeft gezonden.

De verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen. Binnen 14 dagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten op het door u opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw retourzending is afgehandeld.


Klachten

Indien u een klacht heeft kunt u een email sturen naar: [email protected] 
Vermeld  duidelijk de aard van uw klacht en indien uw klacht betrekking heeft op een bestelling, vermeld dan ook het ordernummer (is hetzelfde als het factuurnummer). Wij zullen uw klacht direct in behandeling nemen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met onze reactie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »